vineri, 24 septembrie 2010

277. Romania se misca

Astazi am stat si m-am uitat la politisti. Oameni disperati care au ajuns la capatul rabdarii.

De partea cealalta, un ministru, blaga, care a recunoscut ca oamenii merg la "stapanul lui" (a lui blaga, sa fim intelesi). Dar blaga nici in visele lui cele mai rele nu isi imagina cu ce slogan inspaimantator au mers oamenii la cotroceni:

"Iesi afara, javra ordinara !" dar basescu nu a iesit. Firesc de altfel, nu mai sunt baile de multime cand primea flori si paine si tuica.

Ce semnificatie profunda gasim in acest strigat. Oamenii nu il mai considera om pe basescu. Nici macar caine nu il considera, ci javra, cel mai de jos caine care nu merita nimic.

Hehehe, s-au dus zilele cu lapte si miere.
Dar asa se intampla intotdeauna. Intr-o zi vine ziua scadentei. Pentru basescu si gasca lui de hoti ziua cu pricina e mai aproape decat viseaza. Predictie pentru viitorul apropiat: sobolanii o sa fuga de pe corabie sa scape. Hehehe, ce distractiv o sa fie sa ne uitam la marele circ.

9 comentarii:

  1. Io tin sa te corectez: alea nu sunt miscari, sunt spasme!
    F. trist...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Papadieeeee - ce ma bucur ca te vad.

    Ai dreptate, dar fata de linistea cu care eram obisnuiti, ce s-a intamplat este deja o mare revolutie.

    Eu sunt oricum foarte, foarte relaxat si linistit. Sunt extrem de ocupat cu experimentarea iubirii, cu trairea ei sa fiu mai exat, asa ca tot ce se intampla in jur este pentru mine un spectacol si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
    PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si acest circ o sa dureze multa vreme, dar nu ramane decat un circ. Nu o sa fie miere si lapte multa vreme. Si asta pentru ca nu avem curajul sa facem ce au facut cei din 1989.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se misca dar se misca foarte greu :) Ar trebui sa ne gandim ca si daca erau cei de la PSD la putere tot la fel de rau am fi dus-o ;) Un singur om nu poate darama o multime de oameni decat daca se lasa ei pusi la pamant. Dar omul tot om e si decat sa isi recunoasca propiile greseli prefera sa dea vina pe altcineva.

    P.S Frumos articol >:D< O duminica insorita

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ursu Radu - nu fac link-exchange pentru ca eu nu am nici un link pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ciresica MaMeMiMoMu - nu e vorba de curaj. E vorba de atitudinea oamenilor si cum traiesc ei in interior.

    Lucrurile sunt mult schimbate fata de 89 si pot sa spun aceasta din experienta. In 89 am fost pe strada in Timisoara chiar din 16 decembrie, cand nimeni nu credea ca o sa pice ceausescu.

    Diferenta fundamentala este una usor de perceput: in 89 noi am cerut libertate PENTRU TOTI. Astazi, in 2010 oamenii din strada cer sa le fie bine LOR, fiecare individual. O mare diferenta dupa cum se poate vedea.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Mallynna - eu nu sustin PSD-ul, PNL-ul sau alt partid. Ce ma intereseaza pe mine sunt oamenii, trairile lor si modul lor de a aborda diversele provocari cu care se intalnesc.

    Cand ma uit la oameni, nu am nevoie de carti, filme sau ziare. Fiecare are povestea sa si, sa nu mint, ceea ce vad depaseste tot ceea ce au scris toti premiantii Nobel.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am treaba cu politici sau ale minuni.

    La Multi Ani Dara !
    (stelute, galetuse de nisip, margarete si cutii de ciocolata in forma de inimioara )

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.