joi, 10 septembrie 2009

138. IUBIRE, DOAR IUBIRE !!!

Asa cum poate s-a remarcat, am amintit de multe ori despre Iubire. Am recomandat oamenilor sa Iubeasca, sa Zambeasca, sa Ierte. Am facut-o aici, dar si in Sfaturile lui Darael. Multa lume s-a asteptat sa auda lucruri deosebite, dar nu pot sa va spun nimic mai mult decat ceea ce s-a spus deja de mii de ani: IUBITI !

Asta am sa va spun si acum: IUBITI !
Dar stiu ca multa lume nu stie ce este Iubirea. Oh, cum nu se stie ? Toata ziua suntem agresati de iubiri, iubirea lui X pentru Y, marea drama din cauza iubirii, Z a parasit pe Q din iubire pentru altcineva.... povesti in ziare, la tembelizor, in coltul strazii.... povesti si barfe ce nu au nimic de-a face cu IUBIREA !

Cine este curios gaseste in dictionare “definitia” iubirii:

IUBÍRE, iubiri, s.f. Faptul de a (se) iubi; sentiment de dragoste pentru o persoana de sex opus; relatii de dragoste; amor, iubit. - Sentiment de afectiune (si admiratie) pentru cineva sau ceva. – V. iubi.
Sursa: DEX '98

IUBÍRE s. 1. amor, dragoste, (inv. si reg.) iboste, (inv.) libov. (~ dintre doi tineri.) 2. v. iubit. 3. v. dragoste. 4. v. patima.
Sursa: Sinonime

IUBÍR//E ~i f. 1) v. A IUBI si A SE IUBI. 2) Sentiment de afectiune fata de o persoana de sex opus; dragoste; amor. 3) Atasament sufletesc (simpatie, prietenie, afectiune) puternic fata de cineva sau ceva. /v. a iubi
Sursa: NODEX

IUBÍ, iubesc, vb. IV. 1. Tranz. si refl. recipr. A fi indragostit, a simti o mare afectiune pentru o persoana de sex opus. - Refl. recipr. A avea relatii sexuale cu o persoana de sex opus. 2. Tranz. si refl. recipr. A tine extrem de mult la cineva sau la ceva. 3. Tranz. A-i placea sa... – Din sl. ljubiti.
Sursa: DEX '98

Copyright (C) 2004-2009 DEX online (http://dexonline.ro).

V-am dat cateva exemple.
Frumoase, complexe, date de experti in limba si literatura romana, dar.... dar vai, cat de departe sunt de realitate, cat de departe sunt de IUBIRE. Nici nu e de mirare ca oamenii folosesc aceasta notiune in situatii atat de variate.

IUBIREA este o TRAIRE !
O Traire proprie si personala care NU depinde de nimic altceva decat de propria Fiinta. Este o expresie a Vietii din noi si tine doar de Viata insasi, nu tine de trup (sau parti ale sale, de inima cum gresit au spus unii), de minte sau de suflet.

Iubirea este o Traire intima, proprie si personala, este un Dar facut din Adancul cel mai profund al Fiintei. Iubirea Adevarata nu depinde de celalalt - femeie / barbat / copac / univers... Si aceasta pentru ca Iubirea nu cere nimic de la celalalt. Ea se daruieste pe Sine. Nu iubim "pentru ca... " Ce iubire ar fi aceasta ? Ar fi rasplata, nu iubire.

Iubirea este apanajul Singuratatii, pentru ca tine doar de propria Fiinta, de aspectele cele mai intime ale sale. Si nu iubim conditionat niciodata. Iubim sau nu. 100 % sau deloc. Iubirea nu are grade de comparatie, nu o sa gasiti niciunde o scala a Iubirii. Indiferent cat de poetic suna, nu este nimic mai fals decat expresia "te iubesc mai mult decat orice pe lumea aceasta".

Iubirea nu tine de aspectul fizic.
Te iubesc PENTRU CA ai sani mari, esti blonda, ai bicepsi sau tricepsi, ma faci sa am orgasm cand ma culc cu tine, esti in conformitate cu sabloanele sociale din prezent (esti epilata, rujata, machiata, parfumata.....)..... Te iubesc PENTRU CA sunt ATRAS FIZIC de tine. Aceasta NU este IUBIREA, este atractia / placerea fizica, reala sau care tine de visele proprii (visez ca tu esti fata perfecta pentru mine). IUBIREA nu tine de hormoni ! Si nu are nimic de-a face cu sexualitatea - precizare importanta in ziua de astazi.

Iubirea nu tine de minte.
Te iubesc PENTRU CA ai minte brici, esti tare la logica, ai citit 10.000 de carti, ai 17 doctorate si premiul X luat in 10 ani la rand. Te iubesc PENTRU CA sunt ATRAS MENTAL de tine. Aceasta NU este IUBIREA, este admiratia, este aprecierea unor calitati. Da, sunt de admirat toate aceste aspecte la ceilalti, dar nu este IUBIREA .

Iubirea nu tine nici macar de suflet.
Ooooo, ce mari greseli se fac aici.
Te iubesc PENTRU CA imi placi, ca esti un om bun, linistit si agreabil, pentru ca ma simt bine langa tine, ma faci sa ma simt altfel, imi gadili orgoliul si parerea proprie despre mine..... unde vedeti voi IUBIREA aici ?

Un caz particular, poate cel mai nociv mod de "a iubi" este cel legat de posesie. A mea, al meu. Te iubesc PENTRU CA esti a mea, al meu. Prietena mea, amanta mea, sotia mea, copilul meu…. Acest "al meu" ce nu tine deloc de IUBIRE ci doar de posesie. Iar expresia acestei posesii (nu, nu-i spun iubire) este gelozia. Dar despre acest subiect o sa vorbesc altadata.

Dupa cum se vede, IUBIREA este un pic cam departe de definitiile date cu atata usurinta de unii sau altii. Si atunci, ce este IUBIREA ? V-am spus deja: este o TRAIRE. O traire diferita de placere, de dragoste, de multumire.

Iubirea nu depinde de CE sau CUM este celalalt, sau de ce NE DA inapoi. Nu depinde de faptele, gandurile sau sentimentele celuilalt. IUBIREA ESTE ACEA TRAIRE CARE SE ADRESEAZA FIINTEI, VIETII INSASI.

TE IUBESC PENTRU CA EXISTI !
Atat si nimic mai mult.


Sunt sigur ca multi din Cititorii care au avut rabdare sa citeasca pana aici nu au inteles cum este cu aceste diferente. Asa ca am sa propun un experiment. Ceva simplu, usor de facut de oricine, chiar de un copil de cinci ani.

Mergeti la fereastra si alegeti un copac – acela care va face cu ochiul, care va face sa va uitati la el cu drag. Incercati sa ii Daruiti Iubire, sa il Iubiti DOAR PENTRU CA EXISTA !!!. Exersati aceasta Stare. 1 secunda, 1 minut, cat puteti mai mult…. reveniti la computer si Daruiti copacului Iubirea voastra. IUBITI-L !

Daca nu puteti, inseamna ca nu l-ati Iubit. A fost / este doar admiratie, doar placere sa il vedeti langa voi, doar multumire ca v-ati umplut timpul cu acest experiment.

Iubirea Adevarata este dincolo de Timp si Spatiu. Doar Este. Cand veti Trai acest Sentiment, veti Intelege.

Sa revin la copac.
Si la Darul vostru. Daca ceea ce Daruiti copacului este intr-adevar Iubire, treceti la al 2-lea pas din experiment.

Daruiti acelasi Sentiment, aceeasi Iubire celui de langa voi. Celui / celei care v-a ranit cel mai mult (sau aveti voi impresia ca v-a ranit).... da, Iubiti pe cel mai mare, cel mai crancen, pe cel mai dur dusman al vostru.

Aaaaaa, este greu ?
Pai de ce ?

Hi hi hi.... vedeti ? Ce daruiti voi celui de langa voi nu este Iubire. Daca ar fi, nu ar fi nici o deosebire intre Darul facut copacului (daca ati Daruit Iubirea aceea ce nu depinde ca aveti copacul langa voi !!!) si Iubirea pentru persoana draga voua..... atentie, draga, nu "iubita" de voi (ciudat cum oamenii transfera valori intre cuvinte si apoi plang ca nu mai inteleg nimic) sau pentru dusmanul de care spuneam.

Inainte sa cititi mai departe, incercati sa faceti ce v-am spus. Puteti sa Iubiti muscata din geam sau o planta draga din camera de la voi. Sau pestisorul din acvariu, de ce nu ? Cum vedeti, este putina teorie si multa practica. Ce practica ? Practica este sa experimentati Iubirea cu toti copacii, cu toti cainii / pisicile de pe strada, cu cei din metrou, autobuz, din randul infernal de masini la semafor... cu voi !

Da, incercati sa va Iubiti pe Voi !!! La asta nu v-ati asteptat, nu-i asa ? Este urmatorul nivel al experimentului, un nivel esential daca vreti sa Iubiti. Daca nu reusiti sa va Iubiti pe VOI, cum o sa Iubiti pe altcineva ?

Acum multi o sa spuna: "Dar TU, aplici ce spui sau doar teoretizezi ?"
TOT ce am recomandat aici eu am experimentat si Traiesc. Altfel, ce diferenta ar fi intre mine si toti cei care va pun sa cititi carti ? Eu nu prea spun multe - vorbesc despre Zambet, Iubire si Iertare, lucruri simple care pot fi abordate de oricine doreste sa fie Fericit. Dupa cum vedeti, putine vorbe si multe fapte....

Recunosc, in lumea in care traim, sunt apreciate cuvintele, dar toate cuvintele lumii nu vor putea sa va faca sa experimentati chiar Voi Iubirea. Este precum mersul pe bicicleta - poti sa te uiti un an si o vara la o bicicleta sau la Turul Frantei. Pana nu te pui pe sa si nu dai la pedale, nu stii nimic cu Adevarat, desi poti fi un mare comentator al ciclismului, sa dai sugestii si sa iti dai cu presupusul ce trebuie sa faca unul sau altul in domeniu.

Cum este cu copacul vostru ? Ce parere are el despre Darul vostru de Iubire ? Ah, nu stiti ? Pai, l-ati intrebat :))) ? Intrebati, fiti atenti si o sa ajungeti la urmatorul pas, sa SIMTITI IUBIREA celorlalti....

Aplicatie practica:
Cineva mi-a spus odata ca nu intelege cum critic guvernul si pe guvernanti si totusi spun ca ii iubesc. E atat de simplu. Il iubesc pe basescu, il iubesc pe boc, pe toti locuitorii acestei tari ii iubesc. Dar iubirea mea e pentru fiinta lor, nu are treaba cu faptele lor. Faptele lor sunt condamnabile deoarece fac rau celor din jurul lor, mie si nu numai mie. De aceea eu condamn fapta si nu fiinta. Le condamn faptele, atitudinea si modul de manifestare in societate, asa cum am condamnat pe ceausescu, iliescu sau constantinescu si gasca care ii inconjura pe fiecare.

Cu toate ca ii iubesc (ca fiinte) stiu ca LEGEA ecoului (mai tineti minte de ea ?) o sa ii faca sa plateasca TOT. Asa ca nu-mi fac multe probleme referitoare la aceste aspecte. Am la ce sa ma gandesc; ma gandesc la propria Viata daca intereseaza pe cineva.

Multumesc ca ati citit pana aici.
Multumesc ca incercati sa Iubiti.

Acum nu ramane decat sa va astept sa va intalnesc intru IUBIRE.

Pace tuturor !

20 de comentarii:

  1. Intr-o lume incorsetata in nevoie si ura , reguli morale si financiare create pentru a-i ridica pe unii si a-i infunda pe altii,iata ca mai exista un om care stie sa iubeasca.:)
    Nu pot decat sa te admir!
    Si chiar daca pare deplasat,scriu ca acest post m-a miscat sufleteste si m-a facut sa reflectez catre amintirile mele....insa mai am mult,din pacate,pana voi putea spune ca iubesc asa....caci aceasta iubire trebuie invatata!
    Sa ai o seara buna,Darael!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Ana-Maria - multumesc. Dar iti spun, mai sunt si altii pe Pamant care Iubesc. Nu sunt singurul.

    Si nu e asa de greu, trebuie doar un pic de atentie si... si un copac langa tine care sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa cum te asteptai, eu nu prea-s in clar. adica totusi, la nivelul ala da, sa iubim... dar tinand cont ca noi existam imbracati in corpul asta, in lumea asta unde am venit sa experimentam diverse... cam greu sa traim doar in iubire intru fiinta.

    adica nah, imi ia vecinul terenul cu japca, il dau in judecata, intra ala in inchisoare -pt ca sa zicem ca eu am dreptate si chiar era terenul meu- adicatelea ii fut vreo 2-3 ani in puscarie da' ii trimit bezele de dupa gratii si-i zic te iubbbessccc, iti iubesc fiinta, bine ca existi. amu daca te-a mancat in cur sa ma furi, asta e. dar de iubit, sa nu te indoiesti.

    deci cat e iubire pur si simplu cat e manifestarea ei. ca sincer, daca n-am ce pune pe masa, prefer ca cineva care nu ma iubeste sa-mi dea o coaja de paine, decat altul sa-mi zica doar iti iubesc fiinta dar mori acolo linistita de foame.

    eu nu zic ca tu n-ai dreptate cu ce spui, doar ca eu nu inteleg exact, adica ok, NU STIU/POT/VREAU si prin urmare probabil dilemele astea is de doi bani in fatza ta, dar pana sa iubesc eu exersez aia cu zisul adevarului cat de mult :D si adevarul e ca am intrebarile astea, la care eventual voi ajunge sa-mi si raspund.

    daca vrem sa fim doar ca fiinte, cine ne-o pus sa venim aici? vreau sa zic de ce ne-am pus singuri bete in roate. ma rog, hai ca deja deviez.

    da, is de acord, bine ar fi toti sa putem iubi asa cum zici tu. eu personal nu poci. doar pe animale, adica daca ma musca un caine tot il iubesc chiar daca mi-a facut rau. cu omii un pic mai greu :D nah, sa fiu eu aia ultima care nu stie iubi si toti restul sa fie iubitori.

    de imbratisat stiu, deci hugs darael mic! si pupaciuni :> nb.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Did - gandeste-te la experienta cu copacul, asa cum ti-am spus. Si aceeasi traire aplica celui care te-a furat.

    Il iubesti. OK.
    Atunci, il lasi sa te mai fure o data ? Nop. Chemi politistul si lasi legea sa-si faca treaba. Cu seninatate, IUBIND.

    Si daca ajunge la puscarie, il IUBESTI.
    Ca a ajuns acolo nu are treaba cu iubirea TA, e in legatura cu faptele LUI si cu legea care se aplica. Nu amesteca lucrurile.

    Dar oamenii amesteca necunoscand. Si de aici atatea tragedii. A furat - a platit. A iesit de acolo si gata. Daca nu mai fura, de ce sa ai ceva cu el ? A platit !!!

    Ah, mai face o ghidusie ?
    O va plati si pe aceea. Simplu. Dar iubirea TA nu trebuie sa dispara nici o secunda.

    Am o Imbratisare pentru tine, too !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit tot si nu pot decat sa te aprob si sa-ti sar in cap. De ce? Nu stiu, doar ca nu ma asteptam ca iubirea d esine sa fie o conditie a iubirii celorlalti. Eu n pot s ma iubesc pe mine cand mi se spune ca nu fac bine aia si ailalta. Nu pot sa ma iubesc cand vad cat de neputincioasa sunt in a face lucrurile cum imi doresc. Nu pot decat sa ma critic, da, poate din dorinta de a fi mai buna, insa iubire nu stiu daca simt. O sa-mi spui ca atunci nu iubesc pe nimeni? Nu e adevarat, poate sunt prea disperata sa fiu perfecta, stiu ca asta nu conditioneaza iubirea si nu are de-a face cu ea, dar creierul meu face mereu legatura. Da, stiu si ca trairea in sine nu are de-a face cu creierul, si probabil ca exercitiul e singurul care te poate provoca sa iubesti si-ti poate induce starea aceea speciala, dar mereu spiridusul rau imi spune ca nu am timp, ca nu merit, ca nu pot. Si eu, fraiera, il ascult.
    Ai observat probabil supararea care ma tot pandeste zilele astea. Stiu ca e distructiva si ca nu conduce la vreo rzolvare, insa tot o simt. Faptul ca iubesc lumea si te iubesc si pe tine si pe domnul copac si pe vecina care ma pandeste mereu nu inlatura supararea.
    Si daca pentru iubire ai aceasta reteta superba ce presupune exercitiu si vointa si pentru care te felicit (ar trebui preluat postul asta in orice definitie a iubirii adevarate), de tristete ce spui? Si inca ceva... tu crezi ca a ignora gura lumii te poate absolvi de orice efecte ale vorbelor rautacioase sau ignorante asupra ta? Crezi ca lacrimile apar uneori mai des doar din cauza unei neconcordante pe scala ta de valori in raport cu a celorlalti?
    Gata termin, iarta-ma pentru disperarea care poate transpare din ce zic sau din faptul ca ma exprim haotic, sa ai o noapte blanda si o zi buna maine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Darael, incerc sa inteleg, sa simt ceea ce spui... imi dau seama ca totul porneste de la iubirea dde sine; nu ma iubesc si de aici nu inteleg notiunea; "iubesc" cu mintea, cu ratiunea, cu sufletul, cu logica... imi lipseste insa iubirea divina, scanteia... e posibil oare ca aceasta lipsa sa vina din frustrarile adunate de-a lungul timpului? de nemultumirea de sine? de complexele pe care le-am inghitit de mica in mintea si corpul meu? de unde oare acesta lipsa de iubire adevarata? cineva m-a indepartat de ea... cine si de ce? Ma gandesc ca toti ne nastem cu iubirea pura, insa o pastram sau nu... cei ce o pierd trebuie sa o regaseasca... insa trebuie invatata din nou, ca alfabetul, ca adunarea?! Ma gandesc ca daca unii suntem suflete mai slabe, ne lasam mai doborati de lumea inconjuratoare... secretul tine de cat de influentat esti de ce este in jur; si eu am fost si sunt influentata de tot ce ma inconjoara; caracter slab probabil... asa am ajuns sa pierd ce Dumnezeu mi-a dat la nastere: iubirea!
    Vreau sa o regasesc, am sa incerc sa ma mai slabesc din incorsetarea sufleteasca, vreau sa ma iubesc (aici nu stiu ce si cum voi face), vreau sa daruiesc iubire si sa o simta si altii!
    Incerc...

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos pentru aceste rinduri, am nevoie de ele. Ca aproape toti oamenii incerc si eu sa Iubesc. Cu toate ca inertia ma aduce des in momente in care judec/etichetez pe altii si pe mine, mai iau si cite o pauza in care las un sentiment de Iubire sa ‘curga’ (am un sentiment ciudat ca ‘eliberez’ iubirea, ii dau libertatea de a se darui). Cred ca este timpul sa incerc sa Iubesc ) … altcumva decit am incercat pina acum si trebuie sa recunosc ca tot ce mi-i se intimpla acum, in toata dezorientarea in care ma simt uneori, ‘ma imping’ sa incerc sa exersez mai mult Iubirea. Nu mai conteaza ca ‘impinsa’ de evenimente, incep sa incerc si eu sa Iubesc.
    Asa ca multumesc pentru ce scrii … stii avem nevoie rindurile de la tine.

    Cu drag, Catalina

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa... ei, da cu astea toate in cos, ezact asa cum le zisesi tare frumos, m-am dus yo anul trecut in munti... Departe, in munti departati si foooooarte inalti.
    Si TRAIREA AIA era si este, si credeam ca am prins gustul tot...
    Da de unde!
    Cand a inceput sa vina, asa, de peste tot, sa dea din tot, sa curga din tot, si din ce nu stiam ca e, am cazut la pamant, dar si din pamant venea... Si s-au schimbat toate culorile si luminile si aerul si apele, si tot... Si pe urma m-a bagat cu capul in ceva si mai si...
    Si m-a adus inapoi, acasa, la blocu' meu, dar fara sa plece nimic din ce curgea din tot...
    E RASUFLAREA insasi... Acum sufla prin tot si nu mai merge deloc aia cu "sa trimitem iubire"... Ha, de unde s-o iei si unde s-o trimiti? E undeva un loc unde nu e Ea?
    Singura tristete ramasa - dar numa' din cand in cand, ca mi se ia si asta, pentru ce Ea sufla mereu - : Nu suntem inca in stare sa O simtim. De aia plangem dupa Ea. Stii aia, cu mortul de sete aflat in apa pan' la umeri... Ei, aici suntem in Ea pana peste cap, si tot...
    Fiindca, asa cum zici bine si tare fain, credem despre Ea cam ce nu Ea, asteptand sa ploua cand suntem gata in intru...
    Nu mai zic demult "sa fiti iubiti" ci "simtiti Iubirea!"
    Asa sa ne fie, sa O simtim de-tot-de-tot!
    Zi de Frumusete sa ai, sa aveti cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum sunt bine-dispusa (e din cauza Ecoului) si vad aici atata lume trista...
    Sa zic si eu cum am invatat sa iubesc asa cum spune Darael. Sau mai bine zis cand: atunci cand nu mi-a mai fost Frica.
    Ar fi multe de zis despre frica.
    Asa ca, Darael, ce zici tu despre dansa?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu iubesc sa imbratisez cu copiii copacii in parc si sa le spunem ce mult ii iubim. E o simpla manifestare de iubire - doar asa. Dar iti face ziua cu mult mai luminoasa. Sper ca si a copacului la fel.

    Off-topic: Darael, obisnuiai acum cca 10-11 ani sa iesi la cafea in clubul de Jazz?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai dreptate. iubirea este o traire. Este o stare! O ai in suflet sau nu. O ai neconditionat, intens, o simti traind in tine, zvarcolindu-se sa iasa afara si sa o daruiesti mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ claudia - nu te mai judeca, nu te mai uita la cum esti si ce esti. Fixeaza-ti atentia doar pe faptul CA ESTI. Pe acel banal A FI.

    Atunci o sa vezi cat de usor este sa IUBESTI.

    @ Catalina - nu e deloc greu, necesita doar putina atentie la inceput, apoi merge de la sine. Ca respiratia. Nu te gandesti la ea tot timpul.

    @ mikka - multumim pentru destainuire si urari.

    @ LOST - care frica ? Nu ma intereseaza aceasta minciuna a lumii. Poate vreodata o sa abordez subiectul, dar nu e deloc interesant si nu ajuta pe nimeni ca sa ajunga la Fericire.

    @ Gabi - fericiti sunt copacii aceia.
    Ce faceam acum 10 ani ? Bantuiam prin multe locuri, la fel ca acum. Doar ca atunci nu eram singur.

    @ Bogdan - frumos ai descris. Amu mai trebuie sa o si lasi sa plece. Nu o sa simti ca ramai fara ea, ba din contra.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu multumesc vietii ca am trait iubirea ,da e o traire personala ,nedepinzand de raspunsul celui iubit ,e cea mai grea si mai complexa proba pe care o are de dat o fiinta umana ,iubirea fara asteptari, iubirea a tot si toate
    Am scris si eu ceva asmanator la mine pe blog in insemnarea -se spune ca -
    viata nu ascunde nimic pentru nimeni, ajungi la aceasta intelegere a iubirii dupa ce i-ai baut toate paharele amare si in sfarsit dai de nectar .

    RăspundețiȘtergere
  14. @ do re mi - ce nu inteleg este de ce e necesar acel pahar amar. Cand ma uit in jur, imi dau seama ca viata nu cere nimanui acest gest.

    O viata fara pahare amare ce minunata ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  15. IUBIREA ESTE PUR SI SIMPLU, NU ARE IN SPATE NICI O CAUZA !
    ...(nu este o definitie ci doar o Clipa in Acum!)
    Viaţa, Iubirea, Puterea, Puritatea, Frumuseţea, Perfecţiunea, se înalţă în adevarata lor splendoare înlauntrul meu. Privind adânc în esenţa acestei lumini, vad o altă lumină, - fluidă, dulce, albă-aurie şi strălucitoare, - absorbind, generând şi emiţând focul măângâietor al Celei Mai Mari Lumini.

    Ştiu acum că sunt Dumnezeu şi una cu tot universul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  16. IUBIREA este o stare care nu are CAUZA, IUBIREA ESTE pur si simplu, este acea stare in care totul este in mine si este integrat in Divin, ESTE strafulgerarea Divina.
    Te Iubesc!

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.