joi, 6 august 2009

09. Tobele Cerului

Druuuuummmmm, drrrrrruuumm, dum, dum dum....
Drrrrrrrruuuuuummmmmm.... bum bum.

Tobele Cerului se aud de departe, de dincolo de orizont.
Peste oras a inceput sa cada Apa Vie - ploua.

13 comentarii:

  1. Mama ce nevoie as avea si eu de-o furtuna, cu vant puternic si cu tunete din adancurile cerului si cu fulgere orbitoare si cu oameni speriati!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai sa iesi din nou la mangaiat?
    asa ar fi frumos, sa intorci dezmierdarile primite la ploaia trecuta...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dilimache - nu ai nevoie de atatea lucruri. mergi in spatele lor si striga tare: BAAAAAAAUUUUU !

    @ Ajnanina - nu, am fost doar pe balcon sa inchid geamurile si m-am bagat la loc in pat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. exact ca motanul care se ascunde de ploaie si sa duce in pat la caldurica :DDDD

    RăspundețiȘtergere
  5. Apa Vie... Doamne, cat bun...

    Imi place grovaz cantecul asta al tobelor. Merge rupt in talpile goale, in ploaie. Drrrrrrrrruuuuuuummmmmmm!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Mikka - plici, plici, plici cu talpile goale pe iarba uda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au veniiiiiiiiiiiiit si la noi, le auuuuuuuud!!! Ma duc sa le si simt!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dilimache - Cere si ti se va da :D

    RăspundețiȘtergere
  9. DARAAAAA!
    "Cere si ti se vada!"
    Stii cum am zis ieri- dans prin ploaie. Doooooaaaamneee, ce am mai pomenit asta!
    F'en'cea (fii-atent-aicea):
    A inceput potopul cand eram in troleibuz. Brusc, s-a luat peisajul, si doar perdea de ploaie. Si raul, pe bulevard. Urcau cate unii, din statie, uzi de-tot-de-tot.
    Ajung la statia mea, cobor. Umbrela? - moft! Curgea de sus in jos si de jos in sus. Unde era asfaltul mai inalt, stropii sareau inapoi, pana la genunchi, pana la cot.
    Dar... mai peste tot, paraie si balti maaaaari-mari. Am scos sandalele - sunt de carpa) si am luat-o prin balta, plici! plici! cum ziceai. Rochia lunga indieneasca - uda pana la talie, mi se innoda in vartejuri pe jos. Muzica in mp3 - Moliendo Cafe - mi-a dat cheful nebun si am luat-o in ritm de cha-cha... p'orma am dat in alte alea. Dans, plici, tra-la-la-la, ca pe aleea mea se inota pana la genunchi. Se uitau aia lipiti de pereti, de la buticurile de la parter, la mine, care plescaiam mai tare ca Gene Kelly, desi inotam in rochie...
    La bloc, curentul oprit.(de-aia n-am apucat sa-ti scriu imediat, ca m-am gandit tot timpul, razand, la "tobe"...) Am urcat desculta pana la opt, dansand prima data pe scarile blocului in care stau de peste douazeci de ani...
    Eh, exista un inceput pentru toate, nu? :)))

    O zi de mare efect special sa ai azi!

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Mikka - plici, plici, plici ;) Hi hi hi, acum rad gandindu-ma nu la tine, ci la figurile socate ale privitorilor ce nu inteleg ce simplu este sa fi normal.

    Sa nu uit: sa ai grija cand mergi desculta prin oras. Curatenia lasa de dorit si poti sa dai de sticle, cuie, pioneze, nenumarate alte lucruri aruncate aiurea de acest popor necivilizat.

    RăspundețiȘtergere
  11. ... :)))
    Stiu, erau o gramada de frunze. Dar sa stii ca ploua asa de tare ca apa a curatat fata strazii. Curgea cu viteza, ca la tevile sparte. Cand eram copii, ieseam cu totii sa ne balacim in apa aia, care curgea nebuna. Asa a fost ierri. Stiam ca nu o sa ma tai. M-am gandit o secunda la asta, dar a fost un fel de stergere si gata. M-am simtit mai bine chiar decat in copilarie, ca acum nu era mama sa ma caute la sandalele ude si la picioare.
    Tanti de la butic, unde am intrat sa iau apa si paine - urma sa am niste musafiri - a ramas bouche bee, eram ca o aratare din povestile cu vrajitoare.
    Si la fel s-or fi gandit vecinele din bloc, iesite pe scari sa cotcodaceasca despre pana de curent. Nimeni nu sta cine o sa sune la Enel. Yo m-am dus si am ascultat mai departe mp3-ul, ca am baterii...
    Seara am pus o lumanare de aia mare, cu mar si scortisoara.

    Adevarata noapte de vraja, pentru o vrajitoare ca mine... :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Mikka - in ditamai orasul nu cred ca au fost mai mult de o mana de oameni care s-au bucurat de ploaie. Se pare ca erau vrajitori ca tine !

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.