marți, 13 noiembrie 2018

Ciudatenie

Toata lumea care a trecut pe aici 
a auzit macar o data de Legea Ecoului 
asa ca nu o sa spun ce inseamna si cat este de importanta.

Cu toate acestea istoria umana ne arata o ciudatenie:
Binele nu atrage intotdeauna bine
iar raul nu atrage intotdeauna raul.

Nu e de mirare ca sunt asa putini cei care cauta Binele
si asa de multi cei care fac rau.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. vorba aia 'nici un bine nu ramane nepedepsit' ...de multe ori chiar asa functioneaza, oricum la cat de dezechilibrati suntem fata de echilibrul normal incat nici nu ma mira .. Suntem in afara Legii, daca pot spune asa, posibil de asta, apoi si lumea asta ca si nivel, ca si scoala este cam jos vibrational si de aici si manifestarile... hi hi cica sa schimbi ceva , ce sa schimbi, pe cine !! luptam cu morile de vant hi hi
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un boboc - poate aici e marea taina a tuturor inteleptilor, ei nu s-au luptat cu nimeni pentru ca nu au incercat sa schimbe nimic si pe nimeni. Si uite asa au ajuns intelepti "uitand" de ceilalti si de lume, vazandu-si de ale lor.

    Zic si eu ce cred acum, nu e neaparat adevarul. Nu am intalnit niciodata un intelept si nici nu stiu unde traieste unul ca sa il caut.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.