joi, 9 martie 2017

Despre relatiile interumane

Pentru ca o relatie interumana
sa ramana armonioasa
este obligatoriu ca nimeni sa nu inceapa sa se simta superior celuilalt.

O mare provocare este aceasta
si nu multi reusesc sa treaca peste ea.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

3 comentarii:

  1. Adevarat graiesti ... si mai trebuie, cred, ca nici unul sa nu incerce in continuu sa-i demonstreze ceva celuilalt. Greu e insa sa accepti un om asa cum este el fara a emite pretentii...
    Spiridusule, cum trebuie sa procedezi cand obosesti sa traiesti vertical si intelept si singur si ai putina nevoie de o pauza de afectiune si comunicare, in tacere, cu omul potrivit?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dili - Raspunsul il stii si tu pentru ca este simplu si evident.

    Cel obosit trebuie sa inceteze sa se lupte ca sa il schimbe pe celalalt / pe ceilalti. De aici este oboseala, din munca inutila, din stradaniile zadarnice.

    Oamenii uita foarte repede ca iubirea ar trebui sa fie pentru cel care este asa cum este (ACUM), nu pentru cel care ar putea fi daca s-ar schimba (CANDVA) cum vrem noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e, stiu... e cam aiurea insa cand ti se pare ca nimeni nu mai are timp sa se uite-n ochii tai si sa-ti fie aproape, atat...

      Ștergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.