joi, 19 februarie 2015

Acesti zmei sarmani

In toate povestile Zmeul o fura pe Frumoasa frumoaselor.

Sarmanul zmeu.
E sarman nu pentru ca o ia pe coaja intotdeauna de la un erou ajutat de toti, de vrajitoare, de zane, de cai, de mere si de nu mai stiu eu cine. Nu, zmeul e sarman pentru ca e atat de idiot incat sa ia o "frumoasa" in loc sa iti ia o sotie adevarata care sa ii fie recunoscatoare si sa "moara" pentru el.



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

6 comentarii:

  1. Sarmanul zmeu!
    Niciodata sarmana urata!Evetual aruncata intr-un colt, folosita si muncita!
    Frumoasele sunt la mare cautare!Sarmanul zmeu!
    Da stiu... faza cu "in viata asta fericit cel sarman cu duhul"!
    Scuza-mi ironia...pur si simplu nu m-am putut abtine!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. A mai comentat o Claudia inaintea mea. Nu-e eu, dar ii continui comentariul.
    Zmeul e primar, apucaturile lui sunt instinctuale, el nu rapeste orbit de frumusetea "obiectului" ci de atentia acordata obiectului. Zmeului ii sare in ochi "motul" gramezii.
    Cei care roiesc in jurul frumusetii orbiti de ea sunt vinovatii, ei creeaza un mediu de slugareala a chipului frumos (de obicei unei fete frumoase i se pun in carca si multe alte virtuti la care nu exceleaza decat prin enumerare).
    Asadar, sarmanul zmeu, dar nu ironic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Claudia - bag de seama ca zmeii aistia au ochi numai pentru "motate" :D

      Ștergere
  3. Dar ce ziceti de ,,Sarmanul Cocos"! Acesta o ia pe coaja de la ,,eroii" condusi de Zana cea Buna,(Koveshi) dupa ce si-a facut palatele din Aur, Argint, Arama (cele mai de seama si cunoscute bogatii ale aterrei). Peste toate lipsea ,,motzul": la frumusetea bogatiilor materiale ii trebuia ,,frumusetzea umanului (sa contrabalanseze uratzenia zmeului?) si a ademenit o Elena, (nu asemenea celei din Troia)....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim - asa cum am declarat public, pe mine nu ma intereseaza ce se intampla cu absolut nici unul din personajele amintite de dumneavoastra.

      Ștergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.