miercuri, 10 decembrie 2014

Cantina saracilor

Dupa ce am deschis in octombrie cantina saracilor la mine pe balcon si a devenit punct de atractie maxima pentru un stol de 15-20 de pitigoi (nu intrebati numarul exact pentru ca este imposibil de aflat ce viteza au indivizii), se pare ca balonul meu este apreciat si de un cintezoi.

Trebuie sa va spun ca toti sunt pofticiosi si mananca 4 pumni de seminte de floare decojite pe zi plus slanina afumata care se pare ca e preferata lor :) ?

Ce sa mai spun ?
Pofta mare tropaitorilor !



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. Buna Spiri !
    Si noi avem oaspeti la cantina deschisa pe pervazul geamului, o pereche de griusori ( porumbei gri, nu de genul voiajor) si o ceata de cartier de vrabiute, si asa uneori cate un pitzi . Sunt niste scumpi, si ii privim cu bucurie, si ei pe noi hi hi. Sa fii si tu sanatos sa le dai ajutor cu papa si sigur SPIRITUL PASARE se bucura si el.
    Somn usor Spiri si lasa gandurile negre cu plecatul dincolo.
    E lumea destul de neagra ca sa mai pleci si tu :(

    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un boboc - Sigur o sa vina in mod constant si pitigoii daca le legi pe o creanga o bucatica de slanina afumata sa atarne. Obligatoriu legata sa nu o fure ciorile :) si afumata nu cruda (din experienta nu le prea place cea cruda seaca) Dar atentie, daca descopera ca e deschisa cantina, nu o sa mai scapi de ei :D

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.