duminică, 3 noiembrie 2013

Zadarnicie

Nimic nu are sens,
nici o stradanie
nici o agoniseala
nici o cunoastere
nimic.

Intr-un final
TOTI ajungem praf in vant
si (atunci) o sa fim norocosi
daca cineva,
macar cineva isi va mai aduce aminte

De NOI.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. Exact Dara, asa am simtit si eu in ultimele zile... dupa ce joi am avut o rabufnire pentru nedreptate si adevar... simt insa ca mi-am facut doar dusmani si nu s-a inteles nimic din ceea ce am vrut sa spun! Ce folos? solutia ideala: sa stai si sa privesti detasat spectacolul grotesc si mojicia celor din jur... ce conteaza ce e drept si ce nu?! sa isi aduca cineva aminte de NOI?! Nimeni si nimic... imi pare rau de clipele pierdute in ultimele 90 ore, clipe pierdute cu frustrari si pareri de rau, stari de neliniste si framantari.....zadarnic....
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. hi hi pai asa cred ca in finalul vietii ajungem sa ne dam seama ca nimic sau aproape nimic din ceea pentru care ne-am zbatut nu a contat, si nu a avut valoare...cred ca senzatie de gol, de neimplinit, de singur, senzatie ca ceva a trecut pe langa noi sau noi am trecut pe langa ceea ce de fapt conta, chiar daca nu o simtim constient, o intuim. Sau poate asta-i si scopul vietii sa ajungem aici, in final, sa constientizam iluzia agoniselii de materie si cunoastere si altele de genul si in acelasi timp ceea ce conteaza, doar bucuria vietii, fara scop, si poate sa ne faca contient de noi insine sau cine stie hi hi.
    Acum chestia cu praf in vant cred ca se refera la acest corp nuuu, ca noi ca si spirit mergem mai departe, si apoi ce conteaza sa ne gandim ca devenim praf sau ca suntem eterni si universul e asa mare cu atatea surprize de oferit mmmmm :)
    O zi usoara Spiri !
    Un boboc

    ps imi vine si o imagine acum in minte, a unui bunic care sta pe prispa casei intr-un scaun, obosit de lupta pe care a dat-o cu viata, constient de zadarnicia ei, si se uita asa, cu un usor zambet in coltul gurii la risipa de energie a celor din jur, care au planuri de realizat sperand sa le aduca fericirea hi hi

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Claudia - iti garantez ca inca nu ai invatat lectia si peste putin timp o sa repeti aceleasi lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Un boboc - hehehe, bunicul acela e unul din cei putini care inteleg macar atat. Sa nu cumva sa astepti sa fie toti "bunici"..... daca unul dintr-o mie o sa fie asa, mare lucru o sa fie.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.