joi, 21 noiembrie 2013

Maini intinse

Trecem prin Viata 
atenti sa ignoram mainile intinse spre noi.

Nu ne oprim orice ar fi, 
nestiind ca multe din mainile intinse sunt spre a ne ajuta,
nu pentru a ne cere ceva.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. mai rar ajutor dezinteresat Spiri, si apoi mai este si vorba aia 'dai un deget si-ti ia toata mana'. Sigur acum nici cu frica asta sa traim dar cam asta e....si imi mai aduci aminte de o vorba retinuta de undeva care spunea ca 'D-zeu se bucura si pentru cei care ofera dar si pentru cei care STIU sa primeasca', si banuiesc ca nu prea suntem in stare sa facem nici una nici alta.

    Multumesc si spor !

    Un boboc





    Big hub pentru Spiri

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Un boboc - un AJUTOR (subliniez AJUTOR) e intotdeauna dezinteresat.

    Daca este facut in asteptarea unei recompense, de orice natura ar fi ea, chiar si asteptarea acelui 'multumesc', e deja un schimb, un troc, o afacere, e orice altceva decat un 'ajutor'.

    Oamenii nu sunt atenti la aceste diferente mici, dar aceste diferente sunt esentiale.

    RăspundețiȘtergere
  3. tu vorbesti Dara de lucruri prea frumoase pentru lumea in care traim, unde nu exista asa ceva, decat foarte rar. Cred ca multi nici nu inteleg ce vrei sa spui hi hi, ... cum adica 'sa ajuti si atat', e foarte tulburator ce spui tu ... vrei sa darami ce s-au chinuit o viata sa construiasca ca ar fi VIATA, hi hi...
    Weekend placut Spiri !
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Un boboc - ce farmec ar fi sa spun ce zic toti ?

    Cred ca acesta e rostul acestor postari, sa arat altceva decat 'obisnuitul', sa prezint alte aspecte ale actiunilor noastre zilnice executate mecanic datorita indoctrinarilor. Atragand atentia asupra lor, oamenii au sansa sa se schimbe. Daca vor asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.