joi, 19 septembrie 2013

Doliu

Cea mai mare pierdere
pe care cineva poate sa o sufere
este moartea copilului interior.

Cei care nu pot sa mai fie copii
sunt morti deja

Ce pierdere poate sa fie mai mare ca aceasta ?





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

6 comentarii:

  1. pai cine sa sustina acel COPIL, Spiri draga...observ ca traim intr-o lume in care nu se vrea sa existe, copil interior, individualitate, nu se accepta asa ceva esti chiar un pericol pentru aceasta societate. Individul singur fara prea multe responsabilitati, plin de idei de libertate, iubire de viata, sau alte idei care nu corespund genului de turma in care traim, nu sunt nici incurajati, chiar presati sa intre in 'randul lumii' hi hi, nu trebuie sa existe termenul de EU ci doar de NOI. Stiu ca suna egoist dar nu e deloc asa, asa ca ce sa caute copilul interior la un om 'matur' hi hi, nu este la moda asa ceva spiridusule, iti trebuie o doza marisoara de curaj, indiferenta si detasare la ce cred altii ca este viata...ahhh cine a mai infiintat si 'statul' asta, care considera ca e D-zeu pe pamant...

    Multumesc Spiri, copil mare care esti tu :)

    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recunosc ca sunt pierduta, insa Dara draga, zi-mi ce as putea face sa ma aduc inapoi! Nimic nu este ireversibil; eu cred ca exista solutie in toate; atat doar ca cineva trebuie sa ma ghideze - si evident in acest caz tu esti cel ce poate asta!
    Sufletul meu de copil a plecat demult, simt asta in fiecare clipa a vietii mele, mi-e dor de el ca de aer, mi-e dor de blandetea, linistea, curatenia si veselia copilului EU... astept nerabdatoare traseul...
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Un boboc - cred ca mai sunt copil pentru ca nu imi pasa de stat, de ceilalti, de "gura lumii".... oare nu acesta este "secretul" ? Intreb si eu cu inocenta "copilareasca".

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Claudia - eu NU ghidez pe nimeni. Tot ce incerc (cat pot si eu) e sa provoc lumea sa gandeasca "altfel".

    Singura fiinta care te poate ghida esti chiar TU, indiferent ce o sa iti spuna altii. Nu-i crede, crede-te doar pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai normal ca esti, numai cat ma uit la nasul tau care-i plin de frisca de la prajitura care tocmai ai infulecat si este de ajuns hi hi :)

    Un boboc

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.