joi, 15 august 2013

Totul e de vanzare ? Chiar asa ?

Este surprinzator cum cei bogati incearca sa plateasca cu bani relatiile cu ceilalti, in special cand 'ceilalti' sunt membrii familiilor lor.

Cat valoreaza un gand bun,
un zambet,
un umar la nevoie ?

Cat ?
Intrebati un bogat, el o sa va spuna intotdeauna pretul 'corect'.

Intrebati un bogat, ei pretind ca stiu, chiar daca bogatii nu primesc niciodata de la 'celalti' un gand bun, un zambet sincer, un umar ca sprijin.... nu, ei primesc iluzii, primesc doar ce cumpara. Saracii de ei, nici macar nu stiu ca primesc doar ipocrizie in schimbul banilor lor.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat. Si-i mai adaug o dimensiune: multi cumpara iluzia traiului mai bun si in plasa asta nu cad doar bogatii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem intr-un tren care circula cu viteza luminii...de aici si deruta; nu mai stim sa apreciem lucrurile marunte, suntem pe fuga mereu crezand ca astfel vom castiga timp...cand colo, il risipim inutil..

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.