duminică, 9 ianuarie 2011

317. Evitati weblog !!!

Astazi am incercat de 16 ori sa pun un comentariu la Alma pe blog. A fost imposibil din cauza codului stupid si idiot cerut de cei de la weblog. ro

Sfatul meu: spuneti tuturor sa nu le mai foloseasca platforma. O sa le dispara cititorii.

Iar pentru cei de la weblog: pentru fiecare comentariu care mi-a disparut, va rog sa ma pupati intre buci. Hai, nu fiti timizi. Nu sunt decat 16 astazi si cateva zeci in trecut.

2 comentarii:

  1. Păi de pe WeBlog dispar şi postările, dacă ei consideră că nu le plac, dispar bazele de date şi te trezeşti că ai rămas fără nimic, se organizează campanii de comentat negativ la adresa vreunui blogăr care chiar ştie să scrie şi tot aşa. Sistem mai de căcat şi mai plin de mizerie ca ăla eu nu cred să existe...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Bogdan - simt in rinichiul drept, acela cu extrasensibilitatile, ca si tu vrei sa te pupe intre buci.

    Pana acum, nimeni nu a avut 3 cuvinte bune despre ei. Sincer, ma mir ca oamenii nu migreaza de pe platforma lor jenanta.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.