luni, 3 ianuarie 2011

313. Despre picnic

Cand e vorba de un picnic reusit, singurul lucru care conteaza in realitate este compania.
Cand e vorba de Viata voastra toata, de ce ar fi vorba de altceva ?

Mai sunteti aici ?
Fugiti si luati in brate pe cel de alaturi. Poate nu o sa aveti parte de un picnic, dar o sa va faca bine sa imbratisati si sa fiti imbratisati. Puteti sa ma credeti pe cuvant.

8 comentarii:

  1. @ Ajnanina - hehehe, am vazut ;;) Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai tu care spui ca toti suntem singuri pe drum, vorbesti despre companie? Cred ca stii, iubirea e unilaterala, dar pentru un "hug" cam avem nevoie de feedback.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dili - nu pot sa raspund acum; stau cuibarit la pieptul cuiva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. f bine, ma bucur ca dna S e in voiaj pe alte planete.

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine la serviciu circula pe mail o multime de power point-uri cu diverse invataturi si sfaturi, unele amuzante si altele care te pun pe ganduri. Ceea ce vreau sa spun este ca efectul lor, desi cateodata intens, este de scurta durata.
    Lucrurile de genul acesta (imbratisari spontane, reafirmarea sentimentelor) trebuiesc intretinute. De ce?... Pentru ca nimic nu este pentru totdeauna? Pentru ca sentimentele sunt efemere, la fel ca orice altceva pe lumea asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Annemarie - o intrebare interesanta.

    Da, toate cele enumerate de tine sunt efemere. Pentru ca esti atenta la ceea ce primesti in acele momente. Normal ca ele dispar dupa ce momentul dispare si nu mai primesti.

    Pentru a simti continuitatea, e necesar doar sa schimbi perspectiva: sa vezi ceea ce dai tu. Numai atunci o sa ai parte de iubire non stop, fericire non stop si bucurii. Numai cand ele o sa depinda de tine si de nimeni altcineva.

    Si atunci ce rost au imbratisarile ? Vai, ele nu sunt ca sa simti tu, ci ca sa simta ceilalti ca esti langa ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. super Dara!! chiar era nevoie de aceasta explicatie, pentru mine cel putin.... suntem niste norocosi, mari norocosi !! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.