sâmbătă, 20 februarie 2010

235. Cea mai importanta persoana

"Cea mai importanta persoana din Viata voastra sunteti chiar VOI ! Meditati asupra acestui aspect al Vietii voastre...."
(Din Cartea Vietii - Cap. Omul si Desavarsirea sa)

6 comentarii:

  1. ai uitat sa dezactivezi comentariile :DDD

    Postul asta mi se pare strans legat de anteriorul. Evident ca la mine neincrederea a inceput cu mine insami, evident ca trebuie sa lucrez mai intai la a ma iubi pe mine, fiindca in ce-i priveste pe ceilalti e totul mult, mult mai usor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place că s-a făcut soare la tine pe blog. Ai ales o temă bună, mai luminoasă, asta înseamnă că în sfârşit vine primăvara! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău că ai dezactivat comentariile!! Sunt sigură că cititorii tăi ar vrea să-şi dea şi ei cu părerea şi să mai comunice cu tine. Poate te răzgâdeşti totuşi...

    RăspundețiȘtergere
  4. desi esti "Pasarea Pheonix", pari f. pesimist. Eu as zice sa privesti inainte cu(mai)mult curaj.

    In rest, pot spune ca abordezi o tematica varianta si interesanta.

    Felicitari.

    Am vreut sa las comentarii si la alte postari, dar am obs. ca nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa mine, cea mai imp. persoana din viata fiecaruia e cea care stie sa-i fie mereu alaturi, chiar daca nu intotdeauna este de acord cu ce face, ce spune, sau ce gandeste (celalalt.)

    Si cea care stie sa nu-si ea gandul si inima de la pers. respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si daca acea persoana moare, sau pleaca, sau renunta la sprijinul sau.... cum ramane cu persoana ta ?

    Gandeste-te la aceasta.

    Multumesc pentru aprecieri. Dar nu sunt pesimist. Sunt printre cei mai optimisti oameni de pe pamant, dar este atunci cand ma refer la sansele fiecaruia de a deveni mai bun, mai intelept, mai intelegator....

    Iar cand vad realitatea, tendintele sociale, modul oamenilor de a trai propria viata, sunt doar realist.... chiar daca par pesimist.

    Referitor la comentarii; ultimele mele subiecte nu au comentarii... e o alegere personala. Imi cer scuze pentru aceasta optiune a mea; sper ca nu denatureaza sensul postarilor.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.