sâmbătă, 21 noiembrie 2009

215. Sambata seara

Ce poate face un Spiridus sambata seara ?
Sa stea in fata televizorului urmarind Eurovision Junior. Mi-a placut ce am vazut. Fara nici o exagerare, a fost cu mult deasupra Eurovisionului "mare" chiar daca a fost doar 13 tari reprezentate.

Ce mi-a placut in mod deosebit ?
Mi-a placut din Belarus Yury Demidovich cu melodia Volshebnyi Krolik:



Dar va recomand si reprezentanta Serbiei: Ništa lično cu melodia Onaj pravi:



Mai multe puteti sa vedeti pe siteul oficial, AICI.

PS> Spectacolul trupei de contorsionisti a fost minunat, incredibil si demn de tot respectul. Bravo tuturor !

Nota: videoclipurile sunt din preselectiile nationale pentru concurs.

4 comentarii:

  1. N-am avut habar ca a avut loc acest eveniment.... hehe, ce voce are Yury... cel mai mult imi place entuziasmul copilasilor, doar pentru asta ar trebui organizate concursuri dese si la scara mai mica...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ DiliMache - singurul lucru cu care nu sunt de acord este jurizarea. Ca de obicei, a fost penibila si jalnica.

    Dar spectacolul ca atare.... da, ar trebui sa fie mai multe. Cu toate ca si acest lucru ar avea un neajuns; ar avea boala de "prea mult" si ar cade in derizoriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi ne-am uitat, mai corect ar fi copii s-au uitat. Au dansat, au privit cu ochi mari, le-a placut si ca de fiecare data cand se uita la un spectacol cu copii, au spus: Ce misto cred ca e sa fii vedeta, ca sigur nu mai e nevoie sa mergi la scoala. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ nina - penru orice copil cred ca a fost impresionant. Un spectacol reusit, chiar si cel cu contorsionistii... miraculos ce faceau acolo pe scena.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.