joi, 24 septembrie 2009

157. Sunt un mancacios !

Gata, nu mai pot sa nu recunosc. Si cei de la yahoo m-au atentionat ce mancacios sunt.... sigur m-au urmarit ce subiecte am abordat in ultimii 100.000 de ani.



Acum stiti si voi.
Asa ca pot sa ma culc linistit.

Somn usor tuturor !

7 comentarii:

  1. Ce inseamna 5 ani la cei 100.000??

    RăspundețiȘtergere
  2. @ April - 100.000 ? Nimic. Iti dai seama ce nimic-nimic e pe langa cei 5 miliarde plus/minus 3 zile de cand bantui pe aici ;;) ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' ce-ai facut, ai halit sarmalutele fierbinti de te-ai ars asa si esti negru si tepos? Oricum, privirea conteaza :-))
    Si nu ne zici si moua cum iti functioneaza metabolismul asa de bine, ca ar trebui sa ai un burtoi cat un balon la cat papi;;;;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. poate esti un spiridus care se mai da si dura, dura, pe podea, si esti mai rotunjor asa, ca un ursulet pufos ;)))))))), plus ca ai tot timpul mustati, ba de lapte, ba de inghetata, ba de frisca :DD

    RăspundețiȘtergere
  5. Moama, 5 mld...tu nu te plictisesti? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ DiliMache - sarmalute ? Neeee... pentru sarmalute astept iarna, cu zapada si flori de gheata pe geamuri...

    @ Un boboc - am mustati de ieri de la tortul lui Joker si astazi de la vinul oferit de April. Daca va grabiti, mai prindeti un pahar-doua inainte sa ajung eu la damigeana ;)

    @ April - sa recunosc, cam da. Sunt aceleasi lucruri de cand lumea, nu prea este nimic nou sub soare. Cel putin in ultimii 4 mld. de ani nu s-a intamplat nimic deosebit pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. :) pai mai bine mancand decat facand lucruri rele, nu?
    ai o leapsa la mine

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.